Skoči na glavno vsebino

Obrazci za starše

Prejemanje računov

Na OŠ Most na Soči omogočamo več možnosti prejemanja računov/UPN obrazcev za plačilo storitev šole in vrtca. Da bi pripomogli k zmanjšanju porabe papirja in poštnih stroškov, vam zraven prejemanja računov v papirni obliki nudimo tudi prejemanja računov na vaš elektronski naslov in prejemanje računov direktno v vašo spletno banko. Uredite pa si lahko tudi plačila preko SEPA direktne obremenitve (trajnik).

Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

  1. Prejemanje računov v papirni obliki

Račune za plačilo storitev šole in vrtca lahko prejemate v papirni obliki na vaš naslov (v tem primeru vam ni potrebno storiti ničesar).

  1. Prejemanje računov po elektronski pošti preko UJP

Na prejemanje računov na svoj elektronski naslov se lahko prijavite z izpolnjeno izjavo (izpolnite I. točko izjave o prejemanju računov), ki jo oddate v tajništvo šole ali jo pošljete po pošti ali po elektronski pošti na naslov darja.mrak@guest.arnes.si. Račun boste prejeli po elektronski pošti, preko UJP-a.  V tem primeru papirnatih računov ne boste več prejemali.

  1. Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko UJP

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje in v tajništvu šole, kjer izpolnite II. točko izjave o prejemanju računov. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer jih boste lahko tudi plačali.  Tudi v tem primeru papirnatih računov ne boste več prejemali. Izpolnjeno in podpisano izjavo o prejemanju računov nam lahko na šolo pošljete tudi po elektronski pošti.

  1. SEPA direktna bremenitev (trajnik) (izpolnite soglasje za SEPA direktno obremenitev)

Plačilo si lahko uredite tudi preko SEPA direktne bremenitve (trajnik). Podpisan obrazec oddate v tajništvo šole ali ga pošljete po pošti ali po elektronski pošti na naslov darja.mrak@guest.arnes.si. V tem primeru sta možni prvi dve obliki prejema računa.

Dodatne informacije dobite v tajništvu šole, na tel. 05 38 41 560  ali pošljite vaše vprašanje na elektronski naslov darja.mrak@guest.arnes.si.

Dostopnost